top of page
Cherish.jpg

Agate

 Agate finnes i flere farger. Navnet kommer fra Achates, som i antikken var et navn for den Sicilianske elva Dirillo, hvor den greske filosofen og naturforskeren Theophrastus fant slike steiner. Agate betyr også "god" og "ærbar". 

aqua_edited.jpg

Akvamarin

 Akvamarin kommer fra latin og betyr "Sjø vann". De gamle romerne trodde at akvamarin ville beskytte mot alle farer mens de var på sjøen. De trodde også at stenen ga energi til de som var late. Den bidrar til å gi renhet, klarhet og bedre humør. 

amazon2_edited.jpg

Amazonitt

 Amazonittkrystallet, kjent som "håpets sten", omfavner vannets flytende energi og leder deg til å overvinne hindringer og utfordringer ved å erstatte lavere vibrasjonsenergi med positivitet, optimisme og håp.

purple2.png

Ametyst

 Ametysten er en sterk og beskyttende stein, den beskytter fra alle former for negativ energi. Stenen gir ro i sjelen. Noen mener at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger. 

green.png

Aventurine

 Aventurin er en ugjennomsiktig, halvklar kvarts som ble oppdaget rundt 1700-tallet. Navnet kommer fra italienske a ventura som betyr av en tilfeldighet. ​ Gamle sagn forteller at grønn aventurin er en pengesten.

citrine_edited_edited_edited.jpg

Citrine

 Citrine er en manifestasjonskrystall som kan motivere deg, samt gi optimisme og munterhet. Man skal si sine manifestasjonsønsker til stenen, og så bære stenen med deg til ønskene er oppfylt.

green.png

Aventurine

 Aventurin er en ugjennomsiktig, halvklar kvarts som ble oppdaget rundt 1700-tallet. Navnet kommer fra italienske a ventura som betyr av en tilfeldighet. ​ Gamle sagn forteller at grønn aventurin er en pengesten.

citrine_edited_edited_edited.jpg

Citrine

 Citrine er en manifestasjonskrystall som kan motivere deg, samt gi optimisme og munterhet. Man skal si sine manifestasjonsønsker til stenen, og så bære stenen med deg til ønskene er oppfylt.

Perle_edited.jpg

Ferskvannsperle

 Perler indikerer uskyld og tro. Man kan bruke ferskvannsperler for å styrke sin personlige integritet og oppriktighet. Disse perlene er også nyttig mot  høyt blodtrykk og svimmelhet, samt raskere helbredelse av ytre sår. 

summerair2_edited.jpg

Fluoritt

 Fluoritt fra latin betyr: ”å strømme”. Stenen skal åpne ditt "tredje øye" og gjøre deg mer åpen og mottakelig for en spirituell utvikling. Fargevariasjoner i fiolett, grønn, gul, blå, rosa og purpur. I UV-lys vil stenene bli selvlysende. 

granat3.png

Granat

 Granat er en stein av fornyelse og utholdenhet, den sikrer vennskap og troskap. Det sies å være stabiliserende ved at det kan få orden på kaos, enten psykisk eller fysisk.

2.PNG

Hematitt

 Hematitt sies å virke stabiliserende, og skal gi mot og styrke. Steinen vibrerer sterkt på base- eller rotchakraet og er derfor også kjent for sin smertelindring. 

redjade2_edited_edited.jpg

Jade

 Rød jade er en sten som bringer frem styrke. Den fordriver frykt, bekymringer og tvil som holder en tilbake, og oppfordrer til å iverksette tiltak. Jade er i tillegg kjent for å være stenen for hell og lykke. 

a1.png

Jaspis

 Ordet jaspis kommer fra latin som betyr «fargeflekket stein». Jaspis er kjent for sin beskyttende energi, og er en stein av mildhet, komfort og avslapning. Jaspis blir ofte kalt for "The Nurturing Stone" og "The Earth stone".

glass_edited_edited_edited.jpg

Krystaller: Bergkrystall

 Bergkrystall er også kjent som "Stone of Power" og forsterker energier eller intensjoner. Bergkrystall antas å beskytte mot negativitet, og åpne dørene til ditt høyere selv.  Krystallen hjelper deg å utnytte dine talenter. 

a2.png

Krystaller: Swarovski 

Swarovski krystall består av naturlige mineraler og kvarts som er smeltet sammen i en prosess perfeksjonert av Swarovski i mer enn 100 år. 

lilla1.png

Kunsitt

 Kunsitt er en stein med høy vibrasjon, akkurat som rosenkvarts og turmalin, som også er veldig sterke stener. Kunzitt bidrar til økt kjærlighet og  beskyttelse, samt ro og vennlighet.

 

Du kan med fordel legge armbånd med kunzitt over hjertechakraet når du mediterer. 

lapis2_edited_edited.jpg

Lapis

 Lapis, eller Lasurstein, har blitt verdsatt siden antikken for sin dypblå farge og er mye brukt som smykkestein. Lapis skal gi mental klarhet, selvtillit og selvsikkerhet. Den gir indre styrke og ro, hjelper mot depresjon og styrker immunforsvaret.

larimar4_edited.jpg

Larimar

 Stenens nydelige farge minner om vannet i Det karibiske hav, der den ble funnet. Larimar sies å hjelpe for å løse opp emosjonelle barrierer og å frigjøre negative følelser og sinte og bitre tanker.

lava2.png

Lavasten

 Lavasten er den svarte og porøse steinen som dannes fra lava. Det karakteristiske ved lavastein er å gi oss ilden og kraften tilbake, den styrker mennesker som går gjennom endringer og som trenger å gi slipp på det gamle og motta det nye.

Mahogny2.png

Mahogny obsidian

 Obsidian er en "grounding stone", som også inneholder et element av ild. Det er nyttig for å utvikle styrken som trengs for å stå for egne overbevisninger. Mahogany obsidian har en mild energi som vil styrke og beskytte sin eier.

Pastell_edited_edited_edited_edited.jpg

Morganite

 Morganite er en hjertechakra-stein og bærer energien fra guddommelig kjærlighet og medfølelse. Energien fra denne stenen hjelper særlig mot stress. 

black_edited.jpg

Onyx

 Onyx er kjent for å separere. Den kan hjelpe med å frigjøre negative følelser som sorg og smerte, og til å ende ulykkelige eller belastende forhold. Onyx styrker selvtilliten, og gjør det lettere å oppnå suksess på materielle mål.

rodondo_edited_edited_edited.jpg

Rhodonitt

 Rhodonitt er en sterk "hjerte-energi" og stimulerer til akseptanse, tilgivelse og ubetinget kjærlighet til andre. Steinens energi sies å hjelpe deg med forhold. Rhodonitt balanserer følelser og roer deg ned.

love2_edited.jpg

Rosenkvarts

 Rosenkvarts kalles for kjærlighetsstenen fordi den har en fredelig og kjærlig energi som gir gode følelser. Stenen hjelper mot dårlig energi og vibrasjoner, også mot skadelig stråling fra miljøet, tv, mobil og data. 

Sol2.png

Solsten

 En sten for ledere – for personlig styrke og bevissthet. Solsten reflekterer lysets kvaliteter, den bringer med seg åpenhet, velvilje og varme, samt styrke og mental klarhet. 

soda_edited.jpg

Sodalitt

 Sodalitt har en nydelig blå farge, litt spraglete og kan minne om lapis. Dette er en sten som  påvirker hals-chakraet. Har du problemer med sår hals ELLER å uttrykke dine meninger, så vil sodalitt hjelpe.  

turkis3_edited_edited.jpg

Turkis

 Turkis sies å være en sten som bygger bro mellom himmel og jord, og kan gi oss åndelig kontakt. Mange indianske kulturer tror at Turkis hjelper til å koble sinne til universet. Turkis betraktes som hellig i mange kinesiske kulturer også.

bottom of page