top of page
granat3.png

JANUAR

 Granat er en stein av fornyelse og utholdenhet, den sikrer vennskap og troskap. Det sies å være stabiliserende ved at det kan få orden på kaos, enten psykisk eller fysisk. 

purple2.png

FEBRUAR

 Ametysten er en sterk og beskyttende stein, den beskytter fra alle former for negativ energi. Stenen gir ro i sjelen. Noen mener at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger.

aqua_edited.jpg

MARS

 Akvamarin kommer fra latin og betyr "Sjø vann". De gamle romerne trodde at akvamarin ville beskytte mot alle farer mens de var på sjøen. De trodde også at stenen ga energi til de som var late. Den bidrar til å gi renhet, klarhet og bedre humør. 

a2.png

APRIL

 Diamanten gir et rent sinn og beskytter fra å bli bitter. Det nærmeste vi kommer en diamant er quartz uten farge som har de samme egenskapene som en diamant. 

green.png

MAI

 Smaragd er en sten som tiltrekker kjærlighet og lykke. Smaragd er en meget kostbar og sjelden edelsten som Boabon ikke fører. Vår nærmeste erstatning er grønn fasetert aventurin. 

Perle_edited.jpg

JUNI

 Juni har to stener: Månesten og perler. Perler indikerer uskyld og tro. Man kan bruke ferskvannsperler for å styrke sin personlige integritet og oppriktighet. 

1.PNG

JULI

 Rubin er dyrere og mer sjeldent enn diamanter! Vår erstatning er vår rubinrøde agate i et shamballa-smykke. 

Boabon ny logo Hvit.png

AUGUST

 Peridot og Sardonyx . Boabon jobber for tiden med peridot og vil komme tilbake med et flott produkt for de som har bursdag i august! 

lapis2_edited.jpg

SEPTEMBER

 Safir er en sten som gir ro i sinnet. Safir er en meget kostbar og sjelden edelsten som Boabon ikke fører.

Vår nærmeste erstatning er den vakre blå lapis. 

rosa2_edited.jpg

OKTOBER

 Oktober har to stener: Turmalin og opal. Turmalin kommer i mange forskjellige farger, vi har en fin rosafarget variant hos oss. 

citrine_edited_edited_edited.jpg

NOVEMBER

 Citrine er en flott bursdagssten for november. Citrine er en manifestasjonskrystall som kan motivere, gi optimisme og munterhet. 

turkis3_edited_edited.jpg

DESEMBER

 Turkis bygger bro mellom himmel og jord, og kan gi oss åndelig kontakt. Mange indianske kulturer tror at Turkis hjelper til å koble oss til universet.

bottom of page