top of page

Hvordan ble jeg så glad i stener?


Stenene er ikke bare noe dødt materie som noen har funnet i naturen. Stenene, i likhet med alt, har energi - men stenene har en noe konsentrert energi og har evne til å fungere som en multiplikator for energien til den som holder stenen. Så hvis du vil fremheve følelsen av tilgivelse og løsrivelse, så bær for eksempel en onyx for å få hjelp til frigjøringsprosser.


Stener er noe jeg har elsket siden jeg var liten og satt timevis og gravde etter vakre stener langs elven oppe i Rondane, eller på stranden i Stavern. Jeg la mine funn i eggekartonger med bomull i bunnen og tenkte at jeg hadde fått noe viktig inn i livet mitt. Det var akkurat som om jeg kjente energien stråle ut fra de vakre men bittesmå bergkrystallene, eller mine spennende funn av unakitt, som hadde en varm, varm energi som fikk meg til å føle trygghet.

Kjærlighet til stener har fulgt meg siden da.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page